Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 26g8.3kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%15g25kcal1g0.2g2.2g0.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 7.3g9kcal1.6g0g0.3g0g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g179kcal7.4g10.4g11g3.8g
Valittu annoskoko232g89kcal3.7g5.2g5.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna116g45kcal1.9g2.6g2.8g1g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110