Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio109g71kcal10.9g4.6g0.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 35g15kcal3.4g0.1g0g0g
Mansikka 88g41kcal0.4g7.4g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g253kcal29.4g24.2g1g3.4g
Valittu annoskoko232g127kcal14.7g12.1g0.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna116g63kcal7.4g6.1g0.3g0.9g
Arvot/100g100g55kcal6.3g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191