Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu63g81kcal11.3g1.4g3.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti23g42kcal0.6g2.8g3.3g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g31g34kcal5.6g0.6g0.9g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P39g23kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g473kcal38.4g35.6g19.4g2.8g
Valittu annoskoko232g236kcal19.2g17.8g9.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna116g118kcal9.6g8.9g4.9g0.7g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852