KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kukkakaali 33g7.9kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g38g42kcal6.9g0.6g1.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g41kcal3.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g313kcal24.4g21.6g13.4g6g
Valittu annoskoko232g156kcal12.2g10.8g6.7g3g
Annoskoko puolitettuna116g78kcal6.1g5.4g3.4g1.5g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146