Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g88g96kcal18.4g0g2.2g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Soijakastike 6.6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g6.6g6.2kcal0.3g1.3g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g31g7.1kcal0.5g1g0.1g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g22g12kcal1.2g1.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g346kcal42.8g16.4g11.6g3.4g
Valittu annoskoko232g173kcal21.4g8.2g5.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna116g87kcal10.7g4.1g2.9g0.9g
Arvot/100g100g75kcal9.2g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446