Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g35g60kcal6.7g0g3.5g0g
Keittojuurekset, apetit18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g48g34kcal0.8g7.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g197kcal15.4g16.8g7.2g0.8g
Valittu annoskoko232g98kcal7.7g8.4g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna116g49kcal3.9g4.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681