Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1503g256kcal6g37.6g9g10.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%501g1253kcal75.2g15.5g100.2g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g55g162kcal5g9.4g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g3475kcal179g149g242.6g29.6g
Valittu annoskoko2310g1737kcal89.5g74.5g121.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna1155g869kcal44.8g37.3g60.7g7.4g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175