Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 935g709kcal17.5g144.2g1.9g9.4g
Voi 140g1018kcal1.7g0.6g114.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g56g196kcal2g45.5g0.6g1.7g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 468g526kcal98.8g0g14g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kaali, valkokaali374g79kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Sieni tatti, hapero 94g26kcal1.7g2.7g0.5g1.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g6043kcal266.2g425g356.8g46.4g
Valittu annoskoko2310g3022kcal133.1g212.5g178.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna1155g1511kcal66.6g106.3g89.2g11.6g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282