Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g560g2877kcal167.9g83.9g229.5g52g
Vesi, vesijohtovesi 1119g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g140g248kcal0.3g13.7g0.3g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g182g637kcal25.5g101.9g12.6g20g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala295g945kcal44.3g174.2g7.7g29.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g9463kcal476.4g758.6g500.6g203g
Valittu annoskoko2310g4731kcal238.2g379.3g250.3g101.5g
Annoskoko puolitettuna1155g2366kcal119.1g189.7g125.2g50.8g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722