Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 596g1131kcal161.6g0g53.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 403g51kcal4.5g4g0.8g4g
Kurkku, tuore351g35kcal2.1g5.9g0.4g2.5g
Tomaatti, tuore841g171kcal5g32g2.5g11.8g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix63g32kcal0.9g6.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g2986kcal353.2g112.2g122g38.6g
Valittu annoskoko2310g1493kcal176.6g56.1g61g19.3g
Annoskoko puolitettuna1155g747kcal88.3g28.1g30.5g9.7g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763