Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g500g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 460g1578kcal46.9g322g5.5g16.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%240g528kcal7.2g12g48g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Mansikkahillo 500g1132kcal2.8g269.7g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g9044kcal184g1444.2g255.2g41.4g
Valittu annoskoko2310g4522kcal92g722.1g127.6g20.7g
Annoskoko puolitettuna1155g2261kcal46g361.1g63.8g10.4g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262