Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1269kcal2.1g0.7g142.2g0g
Sokeri 198g805kcal0g198.1g0g0g
Munan keltuainen41g117kcal6.3g0.1g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 265g911kcal27g185.7g3.2g9.3g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g117g432kcal16.3g65.3g1.3g11.7g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g933g317kcal1.9g66.2g2.8g16.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g43kcal0.4g9.3g0.4g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g233g187kcal6.1g9.3g14g0g
Smetana175g682kcal3.7g3.8g73.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 140g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g10017kcal159g1112.4g520.4g75.6g
Valittu annoskoko2310g5009kcal79.5g556.2g260.2g37.8g
Annoskoko puolitettuna1155g2504kcal39.8g278.1g130.1g18.9g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946