Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1084g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 92g279kcal8g50.8g1.7g12.7g
Kaurahiutale 67g250kcal9.7g38g4.9g6.7g
Auringonkukansiemen 250g1485kcal57.5g31.5g123.8g15g
Siirappi 50g151kcal0.1g37.1g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 35g248kcal0.1g0g28g0g
Vehnäjauho puolikarkea 704g2417kcal71.8g493.1g8.5g24.7g
Kuivahiiva, annos 11g18g66kcal8.3g7.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4625g9791kcal311g1315.6g336g118.2g
Valittu annoskoko2312g4896kcal155.5g657.8g168g59.1g
Annoskoko puolitettuna1156g2448kcal77.8g328.9g84g29.6g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453