Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 450g152kcal3.1g24.7g0.4g6.3g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g63g211kcal0.1g51.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4626g725kcal6.4g152.6g1g14.4g
Valittu annoskoko2313g363kcal3.2g76.3g0.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna1157g181kcal1.6g38.2g0.3g3.6g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081