Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1200g1007kcal219g0g13.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)200g640kcal74g0g38g0g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Maitojauhe rasvaton 60g213kcal19.5g31.7g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4632g5470kcal647.4g183.6g265.2g8.4g
Valittu annoskoko2316g2735kcal323.7g91.8g132.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna1158g1367kcal161.9g45.9g66.3g2.1g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171