Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1203g2045kcal228.6g0g120.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)60g187kcal10.2g32.5g1.7g7.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen21g152kcal0.2g0.2g16.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)75g23kcal0.6g4.4g0.1g0g
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light30g54kcal2.5g1.1g4.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 15g46kcal1.4g2g3.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4632g5012kcal487g80.6g294g16g
Valittu annoskoko2316g2506kcal243.5g40.3g147g8g
Annoskoko puolitettuna1158g1253kcal121.8g20.2g73.5g4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014