Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g350g108kcal4.3g25.5g0.7g10.8g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.5g4.2g6.3g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl87g74kcal1.2g3.8g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4634g605kcal22.4g76.2g26.6g25g
Valittu annoskoko2317g303kcal11.2g38.1g13.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna1159g151kcal5.6g19.1g6.7g6.3g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816