Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sokeri 33g136kcal0g33.4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste33g247kcal0g0g27.4g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g10g34kcal1.3g6.8g0.2g0.5g
Tattarijauho, Myllynparas67g227kcal8.7g45.1g1.1g3.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Rice Dream, riisimaito17g7.9kcal0g1.6g0.2g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g38g13kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g1426kcal27.2g183.2g63.6g10.4g
Valittu annoskoko232g713kcal13.6g91.6g31.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna116g356kcal6.8g45.8g15.9g2.6g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915