Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g159kcal4.7g32.3g0.6g1.6g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%24g53kcal0.7g1.2g4.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Mansikkahillo 50g114kcal0.3g27.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g908kcal18.6g145.2g25.8g4.2g
Valittu annoskoko232g454kcal9.3g72.6g12.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna116g227kcal4.7g36.3g6.5g1.1g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262