Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta65g232kcal8.4g45.2g1.4g2.3g
Kookoshiutale 5.8g38kcal0.5g0.4g3.7g0.9g
Hasselpähkinä 11g69kcal1.5g0.4g6.6g1.9g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)32g150kcal1.3g19.4g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g1646kcal33.2g239.6g58.6g10.2g
Valittu annoskoko232g823kcal16.6g119.8g29.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna116g412kcal8.3g59.9g14.7g2.6g
Arvot/100g100g355kcal7.2g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316