Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g25g18kcal3g1g0.1g0g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g134g449kcal18.5g85.9g3.1g8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g13g47kcal3.5g0.3g3.6g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g6.7g14kcal1.3g0.4g0.8g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g6.7g5.9kcal1.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g1372kcal55g177.2g49.2g16g
Valittu annoskoko232g686kcal27.5g88.6g24.6g8g
Annoskoko puolitettuna116g343kcal13.8g44.3g12.3g4g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149