Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 17g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g5g5.5kcal0g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)67g53kcal11.1g0g0.7g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Tomaatti 22g4.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g279kcal28g14.6g10.8g4.2g
Valittu annoskoko232g140kcal14g7.3g5.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna116g70kcal7g3.7g2.7g1.1g
Arvot/100g100g60kcal6g3.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239