Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g63g164kcal10.9g0g12.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g17g14kcal0.8g2.1g0.1g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g44g136kcal6.1g0.4g12.3g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g20g39kcal0.8g5.3g1.5g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g15g55kcal3.7g0g4.3g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g36g25kcal0.1g5.6g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi16g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g908kcal46.6g36.8g61.8g0.4g
Valittu annoskoko232g454kcal23.3g18.4g30.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna116g227kcal11.7g9.2g15.5g0.1g
Arvot/100g100g196kcal10g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667