Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.3g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Siirappi, tumma5.3g17kcal0g3.9g0g0g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g41kcal1.4g8.4g0.2g0.4g
Oivariini, 60 (100g)11g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Flora vispi 20%38g83kcal1.1g1.9g7.5g0g
Flora Vanilla 12%38g72kcal1.7g6g4.5g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g45g122kcal3.6g5.4g9g0g
Puolukka 45g18kcal0.2g3.1g0.2g1.2g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g1098kcal22g98.8g65.2g3.2g
Valittu annoskoko233g549kcal11g49.4g32.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna116g275kcal5.5g24.7g16.3g0.8g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137