Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 7.5g21kcal1.1g2g0.3g2.9g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Oliivi19g21kcal0.3g0.9g2.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.7g19kcal0.9g1.2g1.1g1.1g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g528kcal52.8g17.6g25.6g12g
Valittu annoskoko233g264kcal26.4g8.8g12.8g6g
Annoskoko puolitettuna116g132kcal13.2g4.4g6.4g3g
Arvot/100g100g113kcal11.3g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449