Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g6g0.4g3.7g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original10g7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g2kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g354kcal6g17g28.4g8.2g
Valittu annoskoko233g177kcal3g8.5g14.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna116g89kcal1.5g4.3g7.1g2.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.7g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318