Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse25g186kcal0g0g20.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.7g45.7g0.8g2.3g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.7g0g0g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g1290kcal21g183.8g49g7.6g
Valittu annoskoko232g645kcal10.5g91.9g24.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna116g323kcal5.3g46g12.3g1.9g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644