Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka45g55kcal1.3g11.6g0.4g1.5g
Papu iso valkoinen, keitetty36g104kcal7.9g16.2g0.6g0g
Ohrasuurimo 40g128kcal3.3g25.2g0.8g3g
Soijarouhe, tumma, 30g47g151kcal23.4g14.1g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g7g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g1001kcal73.8g143.6g13g16.2g
Valittu annoskoko232g501kcal36.9g71.8g6.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna116g250kcal18.5g35.9g3.3g4.1g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.9g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794