Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g19g83kcal4.1g0.2g7.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g13g35kcal2.2g0.1g2.9g0g
Bataatti, kuorittu 44g35kcal0.7g7.4g0g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)4.4g1.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g25g19kcal0.4g2.5g0.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g435kcal27.8g26.4g23.6g6.2g
Valittu annoskoko233g218kcal13.9g13.2g11.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna116g109kcal7g6.6g5.9g1.6g
Arvot/100g100g94kcal6g5.7g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740