Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis150g168kcal33g0g4.5g0g
Porkkanaraaste 200g31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)6.2g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Hirvenjauheliha oma saalis23g26kcal5.1g0g0.7g0g
Porkkanaraaste 200g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g503kcal79g16.2g14.6g2.8g
Valittu annoskoko232g252kcal39.5g8.1g7.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna116g126kcal19.8g4.1g3.7g0.7g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852