Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 75g27kcal0.1g5.3g0.1g1.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 28g150kcal0.1g0.1g16.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Maapähkinä 13g75kcal3.4g1.7g5.7g2.1g
Korppujauho 38g138kcal3.9g28.1g0.4g2g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g3.8g13kcal0.5g2.3g0.1g0.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g1168kcal24.6g142.2g52.8g12.2g
Valittu annoskoko233g584kcal12.3g71.1g26.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna116g292kcal6.2g35.6g13.2g3.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739