Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 25g81kcal2.6g15g0.5g2.4g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g305kcal5.6g61.2g1.6g7.8g
Valittu annoskoko232g153kcal2.8g30.6g0.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna116g76kcal1.4g15.3g0.4g2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729