Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g47g23kcal0.7g0.9g1.9g0.9g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 31g42kcal2.6g5.5g0.6g1.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 16g50kcal3.8g7.1g0.3g1.4g
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0g0.4g
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g360kcal17.4g40.6g11.6g12.4g
Valittu annoskoko232g180kcal8.7g20.3g5.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna116g90kcal4.4g10.2g2.9g3.1g
Arvot/100g100g77kcal3.7g8.7g2.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982