Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g157g94kcal15.7g6.8g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g38g117kcal6.4g20.4g1.1g4.9g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g520kcal52.2g57g9.4g9.8g
Valittu annoskoko233g260kcal26.1g28.5g4.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna116g130kcal13.1g14.3g2.4g2.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.3g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292