Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha73g121kcal13.9g0g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g104g74kcal1.7g16.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g402kcal31.8g35.4g14.8g0.4g
Valittu annoskoko232g201kcal15.9g17.7g7.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna116g101kcal8g8.9g3.7g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673