Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.3g2.2g0.4g1.4g
Sipulikuutiot rainbow75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)7.5g47kcal0g0g5.3g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki75g113kcal0.7g4.5g9.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g371kcal6.2g15.6g30.8g3.8g
Valittu annoskoko233g185kcal3.1g7.8g15.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna116g93kcal1.6g3.9g7.7g1g
Arvot/100g100g80kcal1.3g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888