Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala38g90kcal4.1g16.5g0.7g4.5g
Tonnikala vedessä 86g90kcal19.4g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Polar 5% juusto38g64kcal11.6g0g1.9g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g15g17kcal2.7g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g543kcal76.2g37.8g9g10.6g
Valittu annoskoko233g272kcal38.1g18.9g4.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna116g136kcal19.1g9.5g2.3g2.7g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391