Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino25g85kcal5.8g13.3g0.9g1.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 50g69kcal9.4g0g3.5g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g25g18kcal0.8g3g0.2g0.8g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 88g33kcal3.3g4.5g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g479kcal44.2g44g13.4g5.4g
Valittu annoskoko233g240kcal22.1g22g6.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna116g120kcal11.1g11g3.4g1.4g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381