Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.3g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnälese 2.6g6kcal0.3g0.4g0.1g1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki55g31kcal4.6g2.7g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio33g128kcal9.5g0g9.8g0g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 23g38kcal6.3g0g1.4g0g
Broilerifilee, uunissa 14g20kcal4.4g0g0.3g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)44g31kcal1.7g5.2g0.3g0g
Banaani, kuorittu 16g14kcal0.2g2.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g646kcal61.8g30.2g29.4g4.6g
Valittu annoskoko233g323kcal30.9g15.1g14.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna116g162kcal15.5g7.6g7.4g1.2g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687