Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 18g132kcal0.2g0.1g14.8g0g
Tattarijauho, Myllynparas10g32kcal1.2g6.4g0.2g0.5g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 8.8g30kcal0.5g6.7g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 58g21kcal2.7g1.1g0.2g1.5g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g22g35kcal3.7g0.2g2g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio29g41kcal0.8g1.9g3.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g23kcal1.2g1.8g1.3g0g
Kaurajauho 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 18g13kcal0.5g0.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g785kcal30g48g52g5.8g
Valittu annoskoko233g393kcal15g24g26g2.9g
Annoskoko puolitettuna116g196kcal7.5g12g13g1.5g
Arvot/100g100g169kcal6.4g10.3g11.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712