Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g18g80kcal0.7g0.5g8.4g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g146g51kcal3.7g5.1g0.7g3.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g18g11kcal0.7g0.9g0.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g22g70kcal5g0g5g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g26g18kcal3.2g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g471kcal27g14.6g31g7.4g
Valittu annoskoko233g235kcal13.5g7.3g15.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna116g118kcal6.8g3.7g7.8g1.9g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945