Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Basilika, tuore 6.1g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g102g132kcal13.3g0.3g8.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7g21kcal0.6g3.9g0.1g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %18g32kcal3.8g0.2g1.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g13g34kcal3.9g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g634kcal45.2g15.8g42.6g4g
Valittu annoskoko233g317kcal22.6g7.9g21.3g2g
Annoskoko puolitettuna116g159kcal11.3g4g10.7g1g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202