Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g19g59kcal2.3g11.8g0.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen23g31kcal4.3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 27g23kcal1.4g3.1g0.3g1.3g
Dolmio Light Classico Bolognese31g12kcal0.4g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g273kcal17g35.8g6.2g3.2g
Valittu annoskoko233g137kcal8.5g17.9g3.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna116g68kcal4.3g9g1.6g0.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119692