Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 169g279kcal28.3g0g18.6g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)15g40kcal4.4g0g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl5.6g33kcal1.2g0.3g2.8g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g19kcal0.2g0.8g1.6g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g803kcal68.8g4.6g56.6g2g
Valittu annoskoko233g402kcal34.4g2.3g28.3g1g
Annoskoko puolitettuna117g201kcal17.2g1.2g14.2g0.5g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765