Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g191kcal21.4g0g11.3g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g56g45kcal1.5g2.3g3.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g16g46kcal1.3g7.4g1.3g1.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)17g24kcal1.9g0.1g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow28g23kcal1.2g3.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g663kcal55.2g28.2g36.2g5.4g
Valittu annoskoko233g332kcal27.6g14.1g18.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna117g166kcal13.8g7.1g9.1g1.4g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6.1g7.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557