Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Papu valkoinen, keitetty 333g359kcal28.1g46.6g1.2g23.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 167g531kcal40.6g76.1g3.2g14.8g
Tomaattimurska 666g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Rajah Mild Curry Paste (10g)33g48kcal1.3g2.9g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g2692kcal157.6g354g44.4g111g
Valittu annoskoko2320g1346kcal78.8g177g22.2g55.5g
Annoskoko puolitettuna1160g673kcal39.4g88.5g11.1g27.8g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829