Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 900g345kcal9g62.1g1.8g22.5g
Nauris 180g49kcal1.8g7.6g0.5g3.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton120g192kcal9.6g4.8g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g2171kcal47g170.8g132.6g58.8g
Valittu annoskoko2320g1085kcal23.5g85.4g66.3g29.4g
Annoskoko puolitettuna1160g543kcal11.8g42.7g33.2g14.7g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566