Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1202g1008kcal219.4g0g13.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)200g641kcal74.1g0g38.1g0g
Korppujauho 80g294kcal8.4g60g0.8g4.2g
Maitojauhe rasvaton 60g214kcal19.5g31.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g5479kcal648.4g184g265.6g8.4g
Valittu annoskoko2320g2739kcal324.2g92g132.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna1160g1370kcal162.1g46g66.4g2.1g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171