Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g50g229kcal0.2g0.2g25.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g199g778kcal0.4g193.4g0g0g
Raparperi 957g322kcal6.6g52.6g1g13.4g
Culinesse (Flora), annos 10g249g1146kcal1.2g1.2g127.1g0g
Sokeri 297g1204kcal0g296.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu219g276kcal24.1g0.7g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1112kcal33g226.8g3.9g11.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g10280kcal133g1575.8g354.8g52.2g
Valittu annoskoko2320g5140kcal66.5g787.9g177.4g26.1g
Annoskoko puolitettuna1160g2570kcal33.3g394g88.7g13.1g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570