Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 595g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g496g1424kcal16.4g337.4g1g42.2g
Sokeri 595g2417kcal0g594.8g0g0g
Voi 397g2879kcal4.7g1.6g322.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)218g275kcal24g0.7g19.6g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g14089kcal91.2g1892.4g686.6g84.4g
Valittu annoskoko2320g7044kcal45.6g946.2g343.3g42.2g
Annoskoko puolitettuna1160g3522kcal22.8g473.1g171.7g21.1g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161